Artkeys

ArtkeysFler och fler motiv kommer till populära Artkeys. Senaste tillskottet är Emoji och Minions. En nyckel som är som ett smycke och du kan välja mellan flera motiv. De passar alla normala cylinderlås till villor (ej till lägenheter eller nya Assa med kopieringsskydd). Om du inte vet vilken typ av nyckel du har så är det inga problem! Vi hjälper dig, eller så kan du själv prova din nyckel i vår nyckeltestare.

Passar i de flesta villalåsen

Har du en villa med en cylinderlås i så har vi nästan garanterat en Artkey som passar till ditt lås. Om vi inte har en passande nyckel ja då är det ändå dags att byta lås, för de är då väldigt gamla och har ingen säkerhet kvar i sig. Så passa på att byta upp dig till en Artkey nu, för just nu har vi ett introduktionspris på endast 100:-

HH, N NN, 715/716 1.6 och Abloy

Låter allt detta som sammelsurium för dig? Vi förstår dig, men det är de nyckal som man kan få i Artkeys. Läs på din nyckel. Är det en ASSA eller BODA? Då har vi nog en nyckel som passar. Om du läser märkningen på ASSAs nycklar bör det i början stå: (x)N, xNN, (x)DG, (x)FG - där (x) skall vara en siffra istället. Är du osäker tveka inte att komma in och fråga.
Då de äldre cylindrarna borde bytas ut (för låg säkerhet), kommer även Artkeys till dessa att successivt upphöra. Kvar kommer endast ODG/OFG och Abloy vara.

Se Artkeys

Om du vill se hur Artkeys ser ut kan du ladda ner en pdf-fil här.

HPB Öppettider
Här finner ni våra öppettider.

Kontakta oss
Kontakta oss om det är något ni undrar över.

HPB frågor och svar
Vissa frågor kräver svar.

Vi har 236 besökare online.