HPB har mängder av produkter både för hantverk och industri. Vi har även många produkter  för alla händiga hobbyentusiaster, samt för hem och hushåll. Här finns byggvaror och järnvaror under samma tak.

Vänligen notera!

Vi har i dagsläget ingen webshop eller administration för att hantera direkt internetförsäljning, men är det något speciellt du söker får ni gärna kontakta oss. Vi ser ett ökat intresse bland personer som söker efter kvalitetsprodukter eller specialprodukter som är svåra att finna på andra orter, vi har redan levererat mängder av specialprylar både till privatpersoner och företag i vårt avlånga land.


HPB orangeHPB har ett stort sortiment av produkter för nästan alla kategorier av folk och yrken. Vi har ett stort sortiment av bultar, kullager, kilremmar, kilremshjul, vvs, elartiklar m.m, allt som man förväntar sig av en traditionell järnhandel (av de få som finns kvar) och lite till - massor med specialprylar och idag artiklar som många tror försvunnit har vi som lagervara eller kan anskaffa. Byggvaror såsom bräder, tryckt virke, skivor, plattor, cementprodukter, cementrör och mycket, mycket mer finns även på lager.  Alla våra kunder har hittills varit nöjda med vad vi levererat och det är vår ambition att vi skall fortsätta med att göra  För finns det något bättre än en nöjd kund?

Till industri och privatbruk

Vi levererar förnödenheter både till industrin, verstäder, lantbruk, farmare och till privatpersoner och deras hushåll.

Tryckimpregnering

Vi har Blekinges enda kvarvarande tryckimpgregneringsanläggning för trä, med den kan vi trycka träet efter bearbetning så man slipper sårskador och tryckt spill.

HPB Öppettider
Här finner ni våra öppettider.

Kontakta oss
Kontakta oss om det är något ni undrar över.

HPB frågor och svar
Vissa frågor kräver svar.

Vi har 215 besökare online.