RCO Security - en marknadsledare på passagesystemRCO Security

RCO är idag marknadsledare i Norden på passagesystem, lämpligt för fastighetsägare, skolor och för industri. Med deras nya M5 skapar man ett kostandseffektivt system som inte bara syr ihop passagekontroll, larm, brandvarning, kameraövervakning, tvättstugebokning, lokalbokning, styrning m.m. utan man har en massa smarta lösningar som förenklar både för användaren och administratören. Genom att allt integreras i samma system skapar man kostnadseffektiva lösningar och många synergieffekter.

Med RCO och deras grafiska lösningar gör det även enkelt att administrera systemet, både stora som små system. Lösningar med RCO M5 tillåter även att man börjar i liten skala till rimliga kostnader och detta kan sedan utökas ordentligt till jättesystem vartefter behoven ökar. Helt enkelt ett system som man inte växer ur. Slå det, den som kan.

 

Ett system, flera möjligheter.

Tänk att med ett enda system kunna övervaka passagekontroll, larm, brandövervakning och kameraövervakning i ett enda system. När man räknar ihop synergieffekten så får man faktisk larmet gratis (jämföret med olika och separata system).

Välj koder eller enkla taggar att öppna med, eller varför inte med mobilen.

Man lär sig ett system och med det hanterar man allt man behöver. Kan det bli bättre?

 

Ett system och tusentals lägenheter

M5 systemet hanterar även lägneheter, portar, tvättstugan, bastun, allmänlokaler, gymmet m.m.
Över 60 000 övervakningspunkter finns i systemet, så det finns tillräckling att styra en hel stad.

Smarta funktioner

Freecall släpper in de som har behörighet genom ett enkelt telefonsamtal.
Bokning av bastun och tvättstugan sker enkelt med display eller över Internet.
Tvättstugan och tvättmaskinerna styrs av RCO M5 och det blir trevligt och ordning i tvättstugan. Inga överbokningar och inga låsta maskiner när det är din tvätttid. Vill man kan amn även få tvättmaskinerna att kalla på hjälp och påfyllning av tvättmedel.
Med mera... det är nog bara din fantasi som sätter gränserna. Med RCO M5 är du rustad för framtiden redan idag.