Air Liquide

Air LiquideVi är agenter och utlämningsställe för Air Liquide gaser. Air Liquide är väldens största gasleverantör. Här finns de vanligaste svetsgaserna men även andra gaser som passar till industrins behov och till hobbyentusiasten.
Vi har även livsmedelsgas och andra mer speciella gaser och utföanden. Det vi inte har hemma får vi hem till dig på några dagar.

 

Vi är numera den enda gasagenten i kommunen och det är enkelt att byta till Air Liquide som leverrantör. Hör av er så skall ni se att vi finner en enkel och smidig lösning.

Minitop

MinitopIdag finns det en större gasflaska att köpa till er som förbrukar lite mindre, eller för de som vill ha en perfekt storlek att ha med sig i servicebilen. Med sin inbyggda reducering och snabbavstängning så visar man att även dessa produker har en utveckling. Den inbyggda reduceringen är en förenklad version av sin stora syster Altop, men det finns inget avkall på funktion för det. Väl skyddad bakom en smart huv och handtag så ser den till att du kan använda den var dag.

Altop

AltopEn gasflaska med inbyggd reducering, perfekt att använda då reduceringen skyddas bakom en stor skyddshuv, som man inte behöver ta bort. Dessa huvar har även en bra rulltop som gör hanteringen enklare.

 

Smarttop

SmarttopDet senaste tillskottet av gasflaskventiler. I stället för en kran finns här nu en öppnings/stänningsspak, det är nu betydliog enklare att se när flaskaventilen blivit glömd och är öppen. Smartop har öven en inbyggd högtrycksmanometer så man hela tiden ser trycket i flaskan, ävn om ventilen är stängd. Med den nya huven som går runt flaskan och har en smart rulltop, så får man en enklare hantering då man kan rulla flaskan, men även fördelen att huven inte behövs tas bort. Inga bortslravde huvar mer.

 

Avtal

För dig som använder flera gasflaskor så kan vi erbjuda ett bra hyresavtal på flaskor, kom in och hör.
Har du avtal med en annan gasleverantör, hör av dig, vi kan ofta fixa till en smidig lösning på en övergång - det kostar dig inget, det finns istället bara pengar att tjäna.