DormaKaba

dKEY digitalt lås - så smart att den inte syns.

dormakaba dKey är ett digitalt och certifierat lås, även om det ser ut som ett vanligt mekaniskt lås på utsidan. Det kan användas med en traditionell nyckel eller styras via en smartphone. All digital teknik som möjliggör nyckellös låsning och upplåsning via app eller med automatiska förinställningar är dold i låshuset. Du får en lättanvänd, säker och modern lösning som snabbt kan installeras i de flesta ytterdörrar utan att påverka utseendet.

dKey

Perfekt för BRF.
Perfekt för BRF:er då låset inte syns och man har fortfarande möjlighet att öppna mekaniskt. Man behöver inte förändra dörrmiljön och man får ett enhetligt utseende. Vid service och oförutsedda händelser kan föreningen fortfarande öppna dörren med huvudnyckeln.

Mobil

Tillbehör

Till Dorma dKEY finns det smarta tillbehör. Med tillbehören kan du enkelt addera funktioner för smidigare användning och större flexibilitet. dKey Smart Hem-knapp ger genvägsknappar till förinställda lägen som hemma- och bortaläge. dKey Knappsats ger access med PIN-kod. Och dKey Nätverksenhet ­­möjliggör fjärranslutning och öppning på distans.

Tillbehör