Bosch

 

Bosch verktyg och maskiner 

Bosch är inte bara verktyg och maskiner utan de är också tillbehör. Hos oss finner du de mest frekventa maskinerna både för hobby och hantverk samt även för trädgård.

Sladdmaskiner

Vi har borrmaskiner, slipmaskiner, bandslipar, hörnslipar, sticksågar, cirkelsågar, mulitsåg, tigersåg, överhandsfräsar, vinkelsipar m.m.

PSB 650E  Pex  Överhandsfräs

 

Sladdlösa maskiner

Vi har flera olika modeller av sladdlösa borrmaskiner och skruvdragare. Lilla IXO som kommer åt nästan överallt eller varför inte den lilla borrhammaren Uneo. Borrhammartekniken är betydligt effektivare än en vanlig slaggborrmaskin - nu i miniutförande.

Ixo Borrskruv Uneo

Bosch Elektronik

Bosch har idag ett stort sortiment av elektroniska instrument och verktyg som underlättar din vardag. Laserinstrument, avståndsmätare, digitala måttband, digitala vattenpass m.m.

Laser Avståndsmätare

 

Yrkesmaskiner - Blå Bosch

För dig som kräver lite mer och använder verktygen lite mer, då är Boschs blåa program rätt. Borrmaskiner, sladdlösa borrskruvdragare, vinkelslipar, sticksågar, cirkelsågar, betongskärare m.m.

Sticksåg Borrskruv Blå

 

Trådgårdsmaskiner

Bosch har ett stort sortiment av trädgårdsmaskiner och verktyg som underlättar i din trädgård. Kedjesågar, trimmers, häcksaxar och små sladdlösa handverktyg med Li-Ion teknik som ex. Isio.

 

Trimmer  Kedjesåg Häcksax

 

Sladdlöst i trädgården med Bosch

Ny batteriteknik skapar nya möjligheter även i trädgården. Li-Ion batteritekniken är betydligt lättare vilket gör att man kan skapa sig mer kapacitet utan att verktygen blir för tunga att arbeta med och längre gångtider. 

 Isio